Trachycarpus

Met de zomers heeft de Trachycarpus fortunei een massa vocht nodig. Bij uiterste hitte is weleens 2 maal wel benodigd. We raden aan de kluit drijfnat te maken op verdeelde momenten in de dag: ‘s morgens en tijdens de namidda

Tijdens de winters hoeft de palmboom vrijwel geen vocht te hebben, dan verkeert hij in een soort van winter slaap. Eenmaal in de drie dagen is dan aan te raden water te verstrekken. Tijdens de lente/herfst maanden kunt u de palm 1 maal in de 1 a 2 dagen vocht geven, wat van de temperatuur zal afhange

Ging je zo’n fortunei aankopen, verpot die vervolgens Ging je zo’n trachycarpus aanschaffen, verpot die vervolgens onmiddelijk.. Om de palm makkelijk vervoerbaar te hebben is hij in de winkelzaak niet verpot naar een grote pot, maar zo klein mogelij

Besproei de palm elke week met vocht, in de herfst of lente en de avondjes van de zomers.Besproei de palm elke week met vocht, in de lente/herfst en de avondjes van de zomer. Door dit te doen verdwijnt het stof van de bladeren, en daarbij worden ze mooier en komt daglicht beter binnen om om te zetten tot groei. If you have any concerns concerning where and how to use winterharde Palmboom, you can make contact with us at our own web-site. Dit werkt ook uiterst goed tegen ongedier

Plaats de Fortunei op een zonnig plekje want hij houdt heel erg van zonlicht. Het is ons advies om de trachycarpus ‘s winters tegen wind te afschermen. Incidenteel heeft de fortuneipalm goede beschutting nodig, vanwege uiterste kou momenten gepaard bij overvloedig win

De Fortunei valt onder de palmbomen. Binnen ons weer wisselvallige land is deze de meest populaire palmboomsoort. Dit komt omdat de Trachycarpus fortunei het uiterst winterbestendig is. Dat het soms wat koud is in ons land, maakt voor deze boom niet uit, dat kan hij hebben. Een grote fortunei palm kan vorst verdragen tot -17 graden! Daarom is het een echte super palm voor in de tui

Leave a Reply

Your email address will not be published.