Trachycarpus

De palm kan bederven wegens de extreme kou van -16 graden vanwege hevige kou en stormwind. Zoek een zonnig plekje uit om de Trachycarpus fortunei te plaatsen, zodat hij als palm zeer goed kan ontvangen van de zo

Ingeval u de palm water verstrekt zal een percentage verdampen en een flink gedeelte opgenomen worden door de palmboom. Derhalve moet u de kluit helemaal kletsnat maken. Het kan zo gebeuren dat er dagen arriveren dat twee maal vocht verstrekken nodig is, op uiterst hete dagen. Doe dit 1x ‘s morgens en 1x met de namidda

Tijdens de herfst en voorjaar en de avonden van de zomer is het aanbevolen om de palm met vocht te sproeien. Dit zorgt ervoor dat de bladeren stof verliezen, waardoor ze mooier worden plus tevens beter licht op kunnen nemen. Dit werkt ook goed tegen ongedier

Mocht je een waaierpalm aankopen, verpot hem daarna Ging je zo’n trachycarpus aanschaffen, verpot die daarna direct.. In de verkoopwinkel is hij volslagen doorgeworteld maar niet verpot opdat hij transporteerbaar i

Er bestaan veel soorten palmen, waaronder heel bekend, de Trachycarpus fortunei. Deze palm is dusdanig bekend geworden doordat hij bijzonder kan over kou. Een warm klimaat is regelmatig de eerste veronderstelling wanneer iemand het heeft over mediterrane planten. Men verwacht al volkomen niet dat dat mogelijk is hier in het koude Nederland. Het is beslist wel voorstelbaar om de Tropen naar ons land If you are you looking for more info in regards to Palmbomen Te Koop take a look at our webpage. te brengen, er bestaan immers winterharde kou verdragende palmen voor in onze tuin, zoals de Trachycarpus fortunei. Zo’n palmboom als de Trachycarpus fortunei kan een kou verduren van weliswaar -16 graden onder nul. Dat is inderdaad de grens, daaronder zal hij sterven, en dan gaat het over gevoelstemperatuu

Tijdens de winter hoeft de palm bijna geen water te hebben, dan is hij in een soort van winterslaap. Dan kan het wel 3 dagen duren voordat de palm weer water nodig heeft. Tijdens de lente/herfst maanden mag u de palmboom 1 maal in de 1 a 2 dagen vocht schenken, wat van de kou zal afhange

Leave a Reply

Your email address will not be published.