Trachycarpus

De waaierpalm mag in de zomer overvloedig water krijgen, dat zal hij verwelkomen. Wij raden aan de kluit drijfnat te maken, omdat hij veel zal drinken, en de rest zal vervliegen. Enkele dagen worden zo ontzettend warm dat het kan zijn dat de palmboom dubbel water nodig heeft, 1 maal ‘s morgens plus de volgende tijdens de avon

De palmboom kan bederven wegens de uiterste temperaturen van -18 graden door heftige vorst en stormwind. De Trachycarpus fortunei houdt heel erg van zon, het is tenslotte een palmboom, derhalve geef hem een mooi zonnig plekj

De Trachycarpus fortunei is een palmbomensoort. Sterker nog, het is de uiterst populaire palmboom dat in ons kikkerlandje wordt aangetroffen. Dit komt omdat de Trachycarpus fortunei het allermeest winterverdragend is. Dat houdt in dat deze gedurig lage temperatuur kan verduren zonder dood te gaan. Een grote fortunei palm kan vorst verdragen tot -17 graden! Daarom is het een echte super palm voor in de tui

Tijdens de herfstperiode en voorjaar en de avonden van de zomers is het aanbevolen om de palm met vocht te besproeien. Door dit te doen verdwijnt het stof van de bladeren, en daardoor worden ze mooier en komt licht meer binnen om om te zetten tot energie. Ook voorkomt het ongediert

In de winterperiode gaat de Wagnerianus palm in een dutje, If you loved this write-up and you would like to get extra facts concerning Winkel voor Palmbomen kindly take a look at our own web site. en vervolgens hoeft hij vrijwel geen vocht meer te krijgen. Vervolgens mag het wel 3 dagen duren alvorens de fortunei weer water nodig heeft. In de tussenmaanden, herfst/lente is 1 keer in de 1 a 2 dagen voldoende, afhankelijk van de temperatuu

Leave a Reply

Your email address will not be published.