Trachycarpus

Daglicht is zeer erg gewild bij palmen in het algemeen, wat dus alsmede geldt voor de Trachycarpus. Dus zorg ervoor dat deze een mooi vrolijk plekje krijgen, tevens het liefst buiten de tocht. Het kan soms voorkomen dat de gevoelstemperatuur minder is dan -18 graden, vervolgens kan de wind plus kou heftige afbreuk aan de palmboom berokkene

Tijdens de herfst en voorjaar en de avonden van de zomers is het aangeraden om de palm met water te besproeien. Dat verwijdert stof van de bladeren waardoor zij beter daglicht kunnen absorberen en ook mooier worden. Dit werkt bovendien zeer goed tegen ongedier

‘s Zomers heeft de fortunei palm gulzig overvloedig vloeistof nodig. Incidenteel wel twee maal per dag met uiterste hitte. De watermomenten dienen verspreid te zijn, en de kluit moet zeiknat gemaakt worden, dat is geen problee

Tijdens de winter hoeft de palmboom vrijwel geen water te hebben, dan verkeert hij in een soort van winter slaap. 1 maal in de drie dagen is dan aan te raden vocht te verstrekken. In de lente/herfst maanden kunt u de palmboom een keer in de 1 a 2 dagen vocht schenken, If you have almost any concerns relating to in which in addition to tips on how to employ Palmbomen Te Koop, you can call us with the webpage. wat van de temperatuur zou afhange

De Trachycarpus fortunei is een plant. Meer specifiek, het is een palmboomsoort. De Trachycarpus fortunei is de bijzonder aangetroffen palmboomsoort welke de Nederlandse lage temperatuur kan doorleven. Het is geen probleem voor deze palm om in de winterkou buiten te staan. Dit wordt ook wel ‘winterhardheid’ genoemd.. Meeste tropische bomen kunnen niet over de kou, maar deze Trachycarpus fortunei kan maar liefst 18 graden onder nul hebben! Echter wordt hier wel gevoelstemperatuur mee bedoeld, welke omhoog gaat als er meer wind staat. Bijv. Soms is reeds bij 10C onder nul de limiet bereikt, vanwege humide buitenlucht en heftige win

Leave a Reply

Your email address will not be published.