Trachycarpus

Tijdens de herfst plus voorjaar en de avonden van de zomers is het aangeraden om de palmboom met water te besproeien. Door dit te doen verdwijnt het stof van de bladeren, en daardoor worden ze mooier en komt daglicht beter binnen om om te zetten naar energie. Dit werkt ook goed tegen ongedier

‘s Zomers heeft de fortunei palm gulzig overvloedig vocht nodig. Somtijds wel 2 maal per dag bij extreme warmte. We raden aan de kluit doorweekt te maken op verscheiden momenten tijdens de dag: ‘s morgens en in de avon

Een zonnig plekje is de beste positie voor een Trachycarpus fortunei, aangezien hij daarvan houdt als palmboom. In de winters wordt aangeraden de fortunei goed afgeschermd te worden tegen wind, aangezien het soms wel erg koud kan worden. Soms heeft de wagnerianus goede beschutting nodig, wegens extreme vorst momenten gepaard met overvloedig win

Verpot meteen een fortunei wanneer je deze koopt. In de verkoopwinkel doen zij een zo klein mogelijke pot om de kluit zonder de groei in de weg te zitten zodat hij transporteerbaar is. Nadat je hem verpot groeit hij weer verde

Tijdens de winters hoeft de palmboom haast niet water te ontvangen, dan is hij in een soort van winterslaap. Eenmaal per 3 dagen is dan genoeg. Tijdens de tussenmaanden, herfst/lente is 1x in de 1 a 2 dagen voldoende, afhankelijk van de temperatuu

De Fortunei is een palmbomensoort. Binnen ons weer wisselvallige landje is dit de aller populairste palm. Dit heeft te maken met de winterhardheid, waarvan de Fortunei de aller winterhardste is. Dat het soms wat koud is in ons land, maakt voor deze boom niet uit, dat kan hij hebben. Een grote fortunei palm kan vorst verdragen tot -17 graden! In the event you loved this article and you wish to receive much more information with regards to tropische planten assure visit our own website. Daarom is het een echte super palm voor in de tui

Leave a Reply

Your email address will not be published.