Trachycarpus

Er bestaan veel soorten palmen, waaronder heel bekend, de Trachycarpus fortunei. Deze soort kan heel erg goed tegen de lage temperaturen, vandaar dat hij zodanig Erkend is. Een warm klimaat is meestal de eerste gedachte wanneer men het heeft over exotische planten. Iemand verwacht al volkomen niet dat dat mogelijk is hier in het koude Holland. Dit valt alleszins mee! Er bestaan namelijk een grote verzameling mediterrane planten, welke een eigenlijk tropengevoel bezorgen, gewoon mogelijkerwijs te houden in onze koude Nederlandse achtertuin! Een palmboom als de Fortunei heeft geen problemen met vorst tot maar liefst -18 graden. Dit is vervolgens weliswaar gevoelstemperatuu die afhangt van wind en vocht, en het is ook zijn uiterste grens, doch het laat zien dat het stellig mogelijk is in Nederlan

In de herfstperiode plus lente en de avonden van de zomer wordt het aanbevolen om de palmboom met water te sproeien. Het zorgt ervoor dat de bladeren ontstoffen, waardoor zij mooier worden plus alsmede beter daglicht op kunnen nemen. Dit werkt ook uiterst goed tegen ongedier

Ingeval het zomer is mag u de kluit van de Trachycarpus zonder probleem zeiknat maken, dat wordt opgenomen door de plant en de rest verdampt. Het kan zo zijn dat er dagen komen dat 2 maal vocht geven noodzakelijk is, op uiterst hete dagen. Dat kan een keer ‘s ochtends en eenmaal in de avon

Tijdens de winterperiode gaat de Wagnerianus palm in een slaap, en vervolgens behoeft hij zowat niet water meer te krijgen. Vervolgens mag het wel 3 dagen duren voordat de fortunei weer water nodig heeft. In de lente/herfst maanden mag u de palm een keer in de 1 of 2 dagen vocht geven, wat van de temperatuur zal afhange

De palmboom kan bederven wegens de uiterste temperaturen van -16 graden door ernstige kou en wind. Zoek een zonnig plekje uit om de Trachycarpus fortunei te plaatsen, zodat hij als palmboom bijzonder kan genieten van de zo

If you have any issues about where by and how to use Tropische Planten, you can contact us at the web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.