Trachycarpus

In de winters hoeft de palm haast geen water te hebben, dan is hij in een soort van winter slaap. Een keer per 3 dagen is dan voldoend. In de tussenmaanden, herfst/lente is eenmaal in de 1-2 dagen toereikend, afhankelijk van de temperatuu

Tijdens de zomers heeft de Trachycarpus fortunei een massa vocht nodig. Incidenteel wel 2 keer per dag met uiterste hitte. De watermomenten dienen verspreid te zijn, en de kluit moet doorweekt gemaakt worden, dit is geen problee

Een bepaalde categorie tussen de planten is erg ongewoon, en daar hebben wij het over: de Trachycarpus fortunei. Meer kenmerkend, het is een echte palm. De Fortunei is super populair, omdat die heel goed over de Nederlandse kou kan. Should you have any concerns with regards to where in addition to how to utilize winkel Voor palmbomen, you can contact us with our own webpage. ze vermogen in de winters gewoon buiten hier in Holland. Dit wordt ook wel ‘winterhardheid’ genoemd.. Meeste tropische bomen kunnen niet over de kou, maar deze Trachycarpus fortunei kan maar liefst 18 graden onder nul hebben! Het draait dan om gevoelstemperatuur, die stijgt bij meer wind en daalt bij weinig wind.. Bijv. bij veel wind en hoge luchtvochtigheid moet het niet kouder zijn dan -10

Besproei de palm elke week met water, in de herfst of lente en de avondjes van de zomers.Besproei de palm wekelijks met water, tijdens de herfst of lente plus de avondjes van de zomer. Het zorgt ervoor dat de bladeren stof verliezen, waardoor ze mooier worden en ook beter licht op kunnen nemen. Alsmede voorkomt het ongediert

De palm kan beschadigen wegens de uiterste kou van -18 graden vanwege hevige vorst en stormwind. Zoek een zonnig plekje uit om de Trachycarpus fortunei te plaatsen, zodat hij als palmboom goed kan ontvangen van de zo

Leave a Reply

Your email address will not be published.