Trachycarpus

In de winter hoeft de palm vrijwel niet water te hebben, dan is hij in een soort van winterslaap. Eenmaal in de drie dagen is dan aan te raden water te verstrekken. Tijdens de lente/herfst maanden kunt u de palm eenmaal in de 1 a 2 dagen water geven, wat van de temperatuur zou afhange

Mocht je een trachycarpus aankopen, verpot die daarna Mocht je een fortunei aankopen, verpot hem vervolgens onmiddelijk.. In de winkel is deze volkomen doorgeworteld maar niet verpot zodat hij vervoerbaar blijf

Besproei de palm wekelijks met vocht, tijdens de herfst of lente en de avonden van de zomer.Besproei de palm elke week met vocht, tijdens de herfst of lente en de avonden van de zomer. Door dit te doen verdwijnt het stof van de bladeren, en daarbij worden ze mooier en komt daglicht beter binnen om om te zetten tot groei. Alsmede voorkomt het ongediert

De Fortunei is een palmensoort. De Fortunei is de allermeest populaire palm welke beroemd is voor ons koude landje. Dit heeft te maken met de winterhardheid, waarvan de Fortunei de aller winterhardste is. Dit houdt in dat hij veel lage temperatuur kan verduren zonder dood te gaan. Een stevige gegroeide Fortunei kan maar liefst tot -17 graden kou verdragen. Dat maakt hem een uitstekende kandidaat voor de Nederlandse tui

Wanneer u de palm water verstrekt zou een gedeelte vervliegen plus een groot deel opgenomen worden door de palmboom. Daardoor moet u de kluit compleet kleddernat maken. Sommige dagen kan het zo zijn dat er zelfs wel twee keer vocht gegeven kan worden, zo warm kan het worden. Doe dit 1x ‘s ochtends en eenmaal met de avon

De Fortunei, net zoals vrijwel alle palmbomen Te koop houdt heel erg van zonlicht. Zorg voor een bevallig plekje buiten de tocht, waar hij veel zonlicht mag krijgen. Mogelijk dan wordt het wel uitzonderlijk ijskoud, en dan kan een combinatie van kou en stormwind de kou beneden de -16 brengen, wat zorgt voor erge beschadiging aan de pal

Leave a Reply

Your email address will not be published.