Trachycarpus

Wanneer je een palmboom als de fortunei aanschaft, verpot deze vervolgens na aankopen. Om de palmboom makkelijk transporteerbaar te behouden is hij in de verkoopwinkel niet verpot naar een grote pot, maar zo compact mogelij

Een zonnig plekje is de beste locatie voor een Trachycarpus fortunei, aangezien hij daarvan houdt als palm. Met de winters wordt aangeraden de waaierpalm bijzonder beschermd te worden tegen wind, omdat het incidenteel wel enorm koud kan worden. Enorme wind samen met zware kou kan buitengewoon nadelig zijn, ondanks dat hij temperaturen verdraagt van -17

Geef de waaierpalm in de zomers veel water. Tijdens de warmte neemt hij veel vloeistof op vanuit de bodem, dus maak de kluit kletsnat. Bijwijlen dan wordt het bepaald heel enorm heet tijdens de zomers. Dan raden we aan om de palmboom tijdens de ochtend water te schenken (doorweekt) en bovendien nog een maal tijdens de avon

Besproei de palm elke week met water, tijdens de lente/herfst en de avonden van de zomer.Besproei de palm elke week met water, in de herfst of lente plus de avondjes van de zomer. Dit verwijdert stofdeeltjes van de bladeren waardoor zij beter daglicht kunnen opnemen en eveneens mooier worden. Alsmede voorkomt het ongediert

De Trachycarpus valt onder de palmbomen. Binnen ons weersgesteldheid wisselvallige landje is dit de allerpopulairste palmboom. Dit heeft te maken met de winterhardheid, waarvan de Fortunei de aller winterhardste is. Dat het soms wat koud is in ons land, If you adored this write-up and you would like to receive more information relating to Yucca Rostrata kindly see our web site. maakt voor deze boom niet uit, dat kan hij hebben. De volwassene Trachycarpus kan kou hebben (gevoelstemperatuur) tot uiterst 18 graden onder nul. Daarom is het een echte super palm voor in de tui

Er zijn evenzo periodes dat de waaierpalm haast niet vocht hoeft te ontvangen, want dan slaapt hij bijna, in de winters. Eenmaal per 3 dagen is dan voldoend. In de lente/herfst maanden kunt u de palmboom een keer in de 1 a 2 dagen water verstrekken, wat van de temperatuur zou afhange

Leave a Reply

Your email address will not be published.