Trachycarpus

In de winters hoeft de palm haast geen water te ontvangen, dan verkeert hij in een soort van winterslaap. Dan mag het wel 3 dagen duren alvorens de fortunei weer vocht nodig heeft. Afhankelijk van de kou gedurende de najaar en lentetijd, kunt u de palmboom 1 maal in de 1 a 2 dagen vocht verstrekke

Tijdens de herfstperiode plus lente en de avonden van de zomers wordt het aanbevolen om de palmboom met vocht te besproeien. Dit zorgt ervoor dat de bladeren stof verliezen, waardoor ze mooier worden en alsmede beter daglicht op kunnen pakken. Dit werkt bovendien goed tegen ongedier

Onder de palmbomensoorten, vindt u de Trachycarpus fortunei. Binnen ons klimaat wisselvallige landje is dit de allerpopulairste palmboomsoort. Dit heeft te maken met de winterhardheid, waarvan de Fortunei de aller winterhardste is. Dit houdt in dat deze overvloedig kou kan hebben zonder dood te gaan. Een stevige gegroeide Fortunei kan maar liefst tot -17 graden kou verdragen. Dat maakt hem een uitstekende kandidaat voor de Nederlandse tui

Mocht je een fortunei aanschaffen, verpot hem daarna Wilde je een fortunei kopen, verpot die daarna direct.. In de verkoopwinkel is deze volledig doorgeworteld echter niet verpot zodat hij vervoerbaar i

Indien de gevoelstemperatuur voorbij -16C komt, dan wordt het mogelijk dat de heftige vorst plus wind de palm beschadigt. De Trachycarpus fortunei houdt heel erg van zon, het is namelijk een palmboom, daarom geef hem een mooi opgewekt plekj

‘s Zomers heeft de waaier palm enorm overvloedig vocht nodig. Met uiterste hitte is soms 2 maal wel dringend. Deze beurten moeten niet te dicht met elkaar zijn, echter verspreid. Het is geen narigheid ingeval de kluit beduidend vochtig wordt gemaakt, dat is gunsti

If you have any inquiries about where and how to use hier, you can speak to us at the web-site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.