Trachycarpus

Tijdens de winterperiode gaat de Wagnerianus palm in een slaap, en vervolgens behoeft hij bijna geen vocht meer te krijgen. Een keer in de drie dagen is dan aan te raden vocht te verstrekken. Tijdens de lente/herfst maanden kunt u de palm eenmaal in de 1 of 2 dagen vocht geven, wat van de kou zal afhange

Besproei de palmboom wekelijks met vocht, tijdens de lente/herfst en de avonden van de zomer.Besproei de palmboom wekelijks met water, in de herfst of lente en de avonden van de zomer. Het zorgt ervoor dat de bladeren ontstoffen, waardoor zij mooier worden en ook beter licht op kunnen nemen. Alsmede voorkomt het ongediert

De Trachycarpus valt onder de palmbomen. If you have any kind of concerns concerning where and how you can make use of winterharde palmboom, you could call us at our site. In ons weersgesteldheid wisselvallige landje is dit de allerpopulairste palm. Dit heeft te maken met de winterhardheid, waarvan de Fortunei de aller winterhardste is. Dus het maakt niet uit dat het -10C vriest, hij overleeft dit.. Tot een bepaalde grens natuurlijk. Een stevige gegroeide Fortunei kan maar liefst tot -17 graden kou verdragen. Daarom is het een echte super palm voor in de tui

Tijdens de zomers mag de Wagnerianus kluit gerust doorweekt gemaakt worden, het water wordt namelijk opgenomen door de palmboom en de rest zal verdampen vanwege de hitte. Sommige dagen kan het zo zijn dat er zelfs wel twee maal water gegeven kan worden, zo warm kan het worden. Dit kan een keer ‘s ochtends en eenmaal tijdens de avon

Plaats de Fortunei op een zonnig plekje want hij houdt heel erg van daglicht. Met de winter wordt aangeraden de fortunei uiterst goed beschut te worden tegen wind, omdat het soms wel buitengewoon koud kan worden. Een combinatie van zware vorst en sterke wind kan evenzo voor de Fortunei behoorlijk onvoordelig zijn, als de temperatuur onder -11C komt, want de gevoelstemperatuur wordt vervolgens beneden -17

Leave a Reply

Your email address will not be published.