Trachycarpus

Geef de fortunei met de zomer overvloedig water. We raden aan de kluit kletsnat te maken, omdat hij overvloedig zal drinken, en de overblijfsel zal verdampen. Tijdens extreem hete dagen helpt het zelfs om de palm twee keer water te verstrekken, 1 keer in de ochtend plus 1x in de namidda

Als de gevoelstemperatuur voorbij -18C komt, dan wordt het mogelijk dat de ernstige kou plus wind de palm schaadt. De Trachycarpus fortunei houdt heel erg van zon, het is immers een palmboom, dus geef hem een mooi zonnig plekj

De Fortunei is een palmbomensoort. Sterker gezegd, het is de meest populaire palmboom welke in ons kikkerlandje wordt tegengekomen. De Trachycarpus fortunei is het allerwinterhardst, vandaar! Dus het maakt niet uit dat het -10C vriest, hij overleeft dit.. Tot een bepaalde grens natuurlijk. Een stevige gegroeide Fortunei kan maar liefst tot -17 graden kou verdragen. Dat maakt hem een uitstekende kandidaat voor de Nederlandse tui

Besproei de palmboom elke week met vocht, tijdens de herfst of lente en de avonden van de zomers.Besproei de palm wekelijks met water, in de herfst of lente en de avonden van de zomers. Door dit te doen verdwijnt het stof van de bladeren, en daardoor worden ze mooier en komt daglicht beter binnen om om te zetten tot groei. Als toevoeging helpt dit ook tegen ongediert

Tijdens de winters hoeft de palm vrijwel geen water te hebben, dan verkeert hij in een soort van winterslaap. Vervolgens mag het wel 3 dagen duren alvorens de fortunei weer water nodig heeft. In the event you cherished this information and you would like to acquire more details about palmboom Kopen generously pay a visit to our own page. In de tussenmaanden, herfst/lente is een keer in de 1 a 2 dagen behoorlijk, afhankelijk van de temperatuu

Leave a Reply

Your email address will not be published.