Trachycarpus

De Trachycarpus fortunei houdt van veel licht, dus plaats hem op een zonnige ruimte. In de winter is aangeraden de waaierpalm uiterst goed beschut te worden tegen wind, omdat het weleens wel enorm koud kan worden. Soms heeft de waaierpalm goede beschutting nodig, vanwege extreme vorst momenten gepaard met veel win

In de zomer heeft de Trachycarpus fortunei een hoop vloeistof benodigd. 2x daags is soms de standaard bij erge warmte. We raden aan de kluit kletsnat te maken op meerdere momenten tijdens de dag: ‘s ochtends en tijdens de avon

Tijdens de winters hoeft de palmboom vrijwel niet vocht te hebben, dan verkeert hij in een soort van winter slaap. Een keer in de drie dagen is dan aan te raden vocht te verstrekken. In de lente/herfst maanden kunt u de palm een keer in de 1 of 2 dagen water verstrekken, wat van de temperatuur zal afhange

Tijdens de herfstperiode plus lente en de avonden van de zomer wordt het aanbevolen om de palmboom met water te sproeien. Dat verwijdert stof van de bladeren waardoor zij beter licht kunnen oppakken en ook mooier worden. Alsmede voorkomt het ongediert

De Trachycarpus fortunei is een plant. Meer kenmerkend, het is een palmboomsoort. De Trachycarpus fortunei is de meest populaire palmensoort die de onze lage temperatuur kan doorleven. Zij vermogen in de winters gewend buiten hier in NL. Dit wordt ook wel ‘winterhardheid’ genoemd.. Meeste tropische bomen kunnen niet over de kou, maar deze Trachycarpus fortunei kan maar liefst 18 graden onder nul hebben! Should you cherished this short article as well as you desire to acquire details regarding Palmboom Kopen i implore you to go to our web site. Maar wordt hier wel gevoelstemperatuur mee bedoeld, die stijgen gaat als er meer wind staat. Bijv. Indien het erg waait en de lucht is vochtig, dan is de grens al bij 10 graden onder nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.