Trachycarpus

Elke week is het een voorkeur om uw palm met water te besproeien, en dat overwegend in de lente/herfst, en in de avonden van de zomers. Door dit te doen verdwijnt het stof van de bladeren, en daarbij worden ze mooier en komt licht beter binnen om om te zetten naar groei. Als toevoeging helpt het ook tegen ongediert

Wanneer de gevoelstemperatuur voorbij -17C arriveert, dan wordt het mogelijk dat de hevige vorst plus wind de palm schaadt. De Trachycarpus fortunei houdt heel erg van zon, het is namelijk een palmboom, daarom geef hem een mooi opgewekt plekj

Geef de waaierpalm in de zomer veel water. We raden aan de kluit doorweekt te maken, omdat hij veel zal drinken, When you loved this article and you would love to receive much more information with regards to Winterharde Agave i implore you to visit our own web page. en de rest zal vervliegen. Weleens dan wordt het bepaald heel behoorlijk heet in de zomers. Dan raden wij aan om de palm in de morgen water te schenken (doorweekt) en evenzo nog een maal met de avon

De Fortunei is een palmbomensoort. De Fortunei is de meest populaire palm dat vooraanstaand is van ons koude land. Dat komt aangezien de Trachycarpus fortunei het uiterst vorst bestendig is. Dat het soms wat koud is in ons land, maakt voor deze boom niet uit, dat kan hij hebben. De volgroeide Fortunei kan kou uitstaan (gevoelstemperatuur) tot hoogstens 16 graden beneden nul. Dat maakt hem fantastisch adequaat om in de achtertuin te zette

Er zijn alsmede periodes dat de fortunei haast geen water hoeft te krijgen, want dan slaapt hij feitelijk, in de winters. Dan mag het wel 3 dagen duren alvorens de palm weer vocht nodig heeft. Afhankelijk van de kou gedurende de najaar en lentetijd, kunt u de palmboom een keer in de 1 a 2 dagen vocht geve

Leave a Reply

Your email address will not be published.