Trachycarpus

Er zijn alsmede periodes dat de fortunei bijna niet water hoeft te ontvangen, want dan slaapt hij praktisch, tijdens de winter. 1 maal in de drie dagen is dan aan te raden water te verstrekken. Tijdens de lente/herfst maanden mag u de palm 1 maal in de 1 a 2 dagen vocht verstrekken, wat van de temperatuur zou afhange

De Waaierpalm, net gelijk nagenoeg alle palmbomen houdt zeer ontzettend van zonlicht. Het is uiteraard belangrijk een fraai vrolijk plekje te arrangeren voor de palm, gaarne bovendien dat de palmboom niet op de tocht staat. Mogelijk dan is het wel bijzonder ijskoud, en dan kan een samenspel van kou en wind de temperatuur onder de -17 brengen, wat zorgt voor hevige schade aan de pal

De Trachycarpus valt onder de palmbomen. Binnen ons weersgesteldheid wisselvallige land is deze de aller populairste palmboom. De Trachycarpus fortunei is het allerwinterhardst, vandaar! Dat het soms wat koud is in ons land, maakt voor deze boom niet uit, dat kan hij hebben. De volgroeide Trachycarpus kan kou doorstaan (gevoelstemperatuur) van uiterst 17 graden onder nul. Dat maakt hem fantastisch adequaat om in de tuin te plaatse

Wanneer het zomers is kunt u de kluit van de Fortunei zonder probleem doorweekt maken, dat wordt opgenomen door de plant en de rest verdampt. Het kan zo zijn dat er dagen komen dat twee keer vocht verstrekken nodig is, op zeer hete dagen. Doe dit eenmaal ‘s morgens en eenmaal met de namidda

Elke week is het een optie om uw palm met water te besproeien, en dat hoofdzakelijk tijdens de lente/herfst, plus in de avonden van de zomer. Dat verwijdert stof van de bladeren waardoor zij beter licht kunnen opvangen en alsmede mooier worden. Als bijvoeging helpt dit ook tegen ongediert

Leave a Reply

Your email address will not be published.