Trachycarpus

Tijdens de zomers mag de Trachycarpus kluit zorgeloos zeiknat gemaakt worden, het water wordt namelijk opgenomen door de palm en de rest zal verdampen door de warmte. Enkele dagen kan het zo zijn dat er zelfs wel twee keer vocht gegeven kan worden, zo warm kan het worden. Dit kan een keer ‘s ochtends en een keer tijdens de namidda

Besproei de palmboom elke week met vocht, tijdens de lente/herfst en de avondjes van de zomer.Besproei de palm elke week met water, tijdens de herfst of lente plus de avonden van de zomers. Dit zorgt ervoor dat de bladeren stof verliezen, waardoor zij mooier worden plus ook beter licht op kunnen pakken. Bovendien voorkomt het ongediert

Wilde je een trachycarpus aanschaffen, verpot hem vervolgens Wilde je zo’n trachycarpus kopen, verpot hem daarna meteen.. In de groothandel doen zij een zo klein mogelijke bloempot om de kluit zonder de groei in de weg te zitten zodat hij transporteerbaar is. Het groeien gaat weer stevig door wanneer de palm wordt overgepot in een grotere po

Indien de gevoelstemperatuur voorbij -17C komt, dan is het mogelijk dat de erge vorst en stormwind de palm schaadt. De Trachycarpus fortunei houdt heel erg van zon, het is namelijk een palmboomsoort, zodoende geef hem een mooi opgewekt plekj

De Trachycarpus fortunei is een palmbomensoort. De Fortunei is de uiterst populaire palmboom welke gewaardeerd is in ons koude landje. Dit heeft te maken met de winterhardheid, waarvan de Fortunei de aller winterhardste is. Dus het maakt niet uit dat het -10C vriest, hij overleeft dit.. Tot een bepaalde grens natuurlijk. De meerderjarige Fortunei kan lage temperatuur verdragen (gevoelstemperatuur) tot hoogstens 16 graden beneden nul. Daarom is het een echte super palm voor in de tui

Tijdens de winterperiode gaat de Wagnerianus palm in een slaap, en dan behoeft hij bijna geen water meer te krijgen. 1x per 3 dagen is dan toereikend. Tijdens de tussenmaanden, from Friesweb herfst/lente is 1x in de 1-2 dagen voldoend, afhankelijk van de temperatuu

Leave a Reply

Your email address will not be published.