Trachycarpus fortunei is een super palm

Met de zomer mag de Fortunei kluit zorgeloos doorweekt gemaakt worden, het water wordt namelijk opgenomen door de palmboom en de rest zal verdampen door de warmte. Sommige dagen kan het zijn dat er zelfs wel twee maal water gegeven kan worden, zo heet kan het worden. ‘s ochtends wordt aanbevolen om de eerste beurt te doen en ‘s avonds de 2e beur

Er zijn alsmede periodes dat de fortunei vrijwel niet vocht hoeft te krijgen, want dan slaapt hij praktisch, tijdens de winter. 1x per 3 dagen is dan afdoend. In de lente/herfst maanden kunt u de palm eenmaal in de 1 a 2 dagen water verstrekken, wat van de temperatuur zal afhange

Besproei de palm elke week met vocht, Http://Jurrejcia052.Bravesites.Com/Entries/General/Adenium-Woestijnroos in de herfst of lente en de avonden van de zomers.Besproei de palm wekelijks met vocht, tijdens de lente/herfst plus de avonden van de zomers. Dit zorgt ervoor dat de bladeren ontstoffen, waardoor zij mooier worden en alsmede beter licht op kunnen pakken. Bovendien voorkomt het ongediert

De Fortuneipalm valt onder de palmen. Binnen ons weersgesteldheid wisselvallige land is deze de aller populairste palmboom. De Trachycarpus fortunei is het allerwinterhardst, vandaar! Dus het maakt niet uit dat het -10C vriest, hij overleeft dit.. Tot een bepaalde grens natuurlijk. Een grote fortunei palm kan vorst verdragen tot -17 graden! Dat maakt hem geweldig adequaat om in de tuin te zette

Plaats de Wagnerianus op een zonnig plekje want hij houdt heel erg van daglicht. Het is ons advies om de fortunei ‘s winters tegen wind te afschutten. Weleens heeft de fortunei goede beschutting nodig, wegens uiterste kou momenten gepaard met veel win

Leave a Reply

Your email address will not be published.