Trachycarpus fortunei is een super palm

Besproei de palm wekelijks met water, tijdens de herfst of lente en de avondjes van de zomer.Besproei de palm elke week met vocht, tijdens de lente/herfst en de avonden van de zomers. Dit zorgt ervoor dat de bladeren ontstoffen, waardoor zij mooier worden plus ook beter licht op kunnen nemen. Bovendien voorkomt het ongediert

De fortuneipalm moet in de zomer overvloedig water ontvangen, Musa Basjoo dat zal hij verwelkomen. Tijdens de hitte neemt hij veel vocht op uit de aarde, dus maak de kluit kletsnat. Weleens dan wordt het zo heel behoorlijk warm in de zomers. Dan raden we aan om de palmboom met de ochtend water te geven (kletsnat) en alsmede nog een keer tijdens de avon

Onder de palmensoorten, vindt u de Trachycarpus fortunei. De Fortunei is de meest populaire palmboom dat vooraanstaand is in ons koude land. Dit heeft te maken met de winterhardheid, waarvan de Fortunei de aller winterhardste is. Dus het maakt niet uit dat het -10C vriest, hij overleeft dit.. Tot een bepaalde grens natuurlijk. Een grote fortunei palm kan vorst verdragen tot -17 graden! Daarom is het een echte super palm voor in de tui

Tijdens de winters hoeft de palmboom haast geen vocht te ontvangen, dan verkeert hij in een soort van winter slaap. Een keer per 3 dagen is dan toereikend. Tijdens de lente/herfst maanden mag u de palm een keer in de 1 of 2 dagen water schenken, wat van de kou zal afhange

Het is mogelijk de palm te havenen met vorst door extreme vorst en wind, zodat de gevoelstemperatuur voorbij -16C komt. De Trachycarpus fortunei mag een prachtig zonnig plekje, want daar houdt hij van, omdat het een palmboomsoort betref

Leave a Reply

Your email address will not be published.